Inimese ja arvuti suhtlus, ergonoomika ja kasutatavus (12.nädal), Roman Mihhejev

 netflix.com

õpitavus 

Kui külastate saiti esimest korda, öeldakse teile kohe, et peate sarja vaatamiseks tellima, kuid lisaks sellele näete allpool ka kogu üksikasjalikku teavet selle kohta, kus teile pakutakse lühikest ülevaadet nende saidil ja kõige parem on see, et nad teevad seda lühidalt ja selgelt, kuna nad mõistavad, et inimesed tahaksid lihtsalt mõnda telesarja vaadata, mitte lugeda midagi väga pikka ja tüütut.

tõhusus 

Nagu mulle tundub, kui annate inimesele, kes pole kunagi sellist sarnast saiti kasutanud, hakkab ta varsti aru saama ja probleeme ei teki, kuna selle saidi mõistmine ei nõua palju. Teate juba kohe, et see on telesaadete ja filmide vaatamise sait, mis tähendab, et muid asju sellel ei tohiks olla.

meeldejäävus 

Saidi kujundus on juba omal moel tehtud, et inimesed seda ühegi teisega segi ei ajaks, pealegi näeb see ise oma olemuselt meeldejääv välja, mis tekitab sellele saidile meeldivaid emotsioone.

vead 

Minu jaoks võib sellise saidi probleem seisneda selles, et kuni tellimiseni pole kindel, kas seriaali tõesti seal näidatakse või mitte, kuna nad ei anna isegi võimalust vaadata, mis seal täpselt on. See võib panna mõned inimesed kahtlema, kas neid petetakse pärast seda, kui ta on selle eest maksnud.

rahulolu 

Võin kindlalt öelda, et sait ise ei tekita minus negatiivseid emotsioone, pigem häid. Kui mulle tundub, siis nad said teha kõike nii, nagu tahtsid. Kõik rahuldab nende saiti külastavate inimeste meeleolu.

spotify.com



õpitavus

Nende veebisaidile minnes märkate, et teilt ei nõuta palju. Hakkate ise aru saama, et see on sait, kus saate muusikat kuulata, ja kuulamiseks peate need tellima. Tellimus ise on suhteliselt odav, kuna nad pakuvad palju erinevaid allahindlusi ja teenuseid. Samuti ütlevad nad tellimisel kohe lühidalt ja selgelt, mis sinna sisse tuleb ja sellest muutub see meeldivaks.

tõhusus


Sait on hõlpsasti mõistetav struktuur, mis võimaldab isegi lapsel oma saidil muusikat kuulata. Vaevalt on inimesi, kes võiksid sellele saidile eksida ega mõista seda.

meeldejäävus


Sait pole aastate jooksul palju muutunud, nii et kui inimene lõpetas muusika kuulamise umbes aasta tagasi ja otsustas uuesti tellida, pole tal probleeme.


vead


Nagu mulle tundub, ei ole sellel saidil nii suuri probleeme ja kui puudutada mõnda väikest viga või midagi, siis need ei paista nii palju silma, kui peavad.


rahulolu


Kasutan nende veebisaiti iga päev, sest mulle meeldib nende lihtne ja puhas disain. Lisaks vastab nende pakutav muusika valik ka minu ootustele.


allikad:

https://www.netflix.com/ee/

https://www.spotify.com/ee-en/










Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Turvariskid. (14. nädal)

Teistmoodi IT, 13. nädal

Roman Mihhejev, Uus meedia... (3. nädal)