Roman Mihhejev, Uus meedia... (3. nädal)

 


Sissejuhatus

Uus meedia võib nimetada läbimurdu infotehnoloogiasse. Aga meie ajas tavameedia maadleb uue meediaga. Neid saab võrrelda, et teada saada millisesse grupisse nad suhtuvad ja natukeselt aru saada, mis nemad kujutavad endast.

Uus meedia suhtub rohkem infothehnoloogia valdkonnasse, see tähendab, et inimesed hankivad uut infot internetivõrgust, see saab olla kaupade otsing või miski veel ning nad võivad kasutada näiteks sotsiaalvõrgustike ja suhtlusvõrgustike. Päris palju võib öelda, mis võimaldab uut meedia.

Tavameedia suhtub peamiselt info saamisesse televisoorist, ajalehest, raadiost, raamatutest ja nii edasi, mis kasutasid juba ammu eelmise sajandist veel.

Positiivsed ja negatiivsed mõjutegurid, mis osutavad tavameedia poole

Inimeste jaoks uus meedia tähendab vabadust, et nad võivad kõik teha ja see ei nõua midagi palju. Kui sul on võimalus internetiühenduseks, siis see on väga tore, kuna sulle avanevad uksi uue maailmasse, kus sa võid suhhelda inimestega, kus sind ei tea või saad postitada mingit infot foorumisse, lugeda ja otsida kiiresti olulist informatsiooni sinu jaoks. 

Samuti tahan öelda, et suurema kasutuses on noortel, kes sündisid, kui uus meedia on juba tulnud. Nendele oli kergesti sisse elada sellesse, kuna lapsepõlvest nad kasutasid juba uut mediaat millegi jaoks. Aga infotehnoloogia kiire arenguga vana inimesed ja täiskasvanud hakkavad ka kasutada uut meediat. 

Kui kasutada tavameedia koos uuega, siis see annab rohkem võimalusi ja hõlmab palju inimesi. Internetis enamik informatsioone võib vale olla ja, et leida õige infot, võib kasutada tavameedia abil näiteks ramaatuid, millel me saame võrrelda, kuna raamat on esimene allikas, kus on pidevalt õige info. Aga miks info võib vale olla internetis? Kui inimesed saavad info tavameediast, siis nad postitavad teda ja inimesed, kes lugesid teda ka edastavad teistele ja see informatsioon aegapidi muutub valemaks.

Kokkuvõte

Kokkuvõtteks minu arvates võin öelda, et praegu üha rohkem kasutavad uut meediat, ja mulle tundub, et varsti inimesed keelduvad tavameediast ja see on halb, kuna me alustame saama vale infot ja see pole hea. Aga muidugi on miski õige, aga on vaja üritada, et leida ja võrrelda tavameediast. Ma arvan, et ei tohi keelduda tavameediast ja vastupidi, neid tuleb kasutada koos.


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Turvariskid. (14. nädal)

Teistmoodi IT, 13. nädal