IT-juhid (9.nädal), Roman Mihhejev

1. Steve Jobs

Minu arvates on heal leader ja ettevõtja, kes võib suunata teisi inimesi õige suunasse ja juhtida neid. See mees, kes tõstis Apple'i kampaania tippkohtumise haripunkti ja kui mitte tema, siis poleks praegu nii edukat ettevõtet olemas, see mees väärib austust. Ta kannatas ebaõnnestumisi, kuid ta võitles sellega ja jätkas kippuma üles, nii et kõik tema pingutused ei olnud asjatud. Samuti võib märkida, et see inimene on hea suhtleja. Tema esinemised Macworldis on muutunud legendaarseks ja muutunud äriesitluse teejuhiks. 2011. aastal kuulus Steve Jobsile juba 10,2 miljardit dollarit. 2011. aastal kuulus ta maailma rikkaima inimese edetabelis 39. kohale, mis on päris hea.

Tõenäoliselt kuulsime kõik, et mõned inimesed ütlevad, et kõrgharidus pole vajalik, ja võtsime eeskuju sellisest inimesest nagu Steve Jobs, kellel pole haridust. Et ilma kõrghariduseta saab palju teenida. Sellega nõustun ja osaliselt ei nõustu, kuna see sõltub paljudest isiksuse enda kriteeriumidest. Steve Jobs kui inimene, kes nüüd palju raha teenib, sai seda teha tänu oma eesmärgikindlusele, heale ettevõtlusoskusele, juhioskusele ja oskusele mõelda asjade kohta teisiti, mulle tundub.

2. Elon Musk

Arvan teda heaks juhiks ja suhtlejaks. Teda jumaldab publik, kellega tal on tihe kontakt. Isegi kui vaatate Elon Muski videot sellest, kui kiiresti inimesed Marsile lähevad, võite tema sõnu uskuda, kuna ta inspireerib enesekindlust. Vaatamata sellele, et tema katsed edukalt kosmoserakette kosmosesse saata olid mitmel korral ebaõnnestunud, jätkab ta siiski edasi, sest juhi põhijooneks on ebaõnnedega toimetulek. See kannatlikkus annab talle võimaluse tagasilöökidest üle saada, et tulevikus lahendus leida.


Ühtlasi märgin ühe tema võime suhtlejana ära selle, et ta esineb erinevates telesaadetes ja multifilmides, kus ta ennast mängib. Võtame näiteks sarja Suure teooria, kus ta esines. See inimene näitab kõigile, mida ta tahab, ega varja midagi.


Allikad:

https://www.digger.ru/news/stiv-dzhobs-zanyal-39-strochku-v-rejtinge-bogatejshix-lyudej-ssha



Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Turvariskid. (14. nädal)

Teistmoodi IT, 13. nädal

Roman Mihhejev, Uus meedia... (3. nädal)